Nieuw Disc golf in Salland! coronaproof

Disc GolfBij de Landwinkel Maathoeve in Heeten staat een 9 holes disc golf parcours. Disc Golf is bij veel mensen nog onbekend en lijkt op het traditionele golf, zonder balletje, maar met een frisbee. Het doel bestaat uit een stalen mand met kettingen, de ‘Pole Hole®’ (ook wel ‘basket’). De uitdaging is om met zo min mogelijk worpen de disc in de Pole Hole te gooien. Leuk voor jong en oud ! Disc golf is een sport welke in het westen van het land word gespeeld in parken.

In onze weilanden bij onze landwinkel staan diverse baskets opgesteld met diverse moeilijkheidsgraden, elke holes heeft een andere aanpak van werptechniek nodig. Je zult merken dat je steeds beter wordt als je dit spel enkele malen hebt gespeeld.

De baan is alleen geopend met winkelopeningstijden en op aanvraag.
Een tas met discs , scorekaart en regels ontvang je in de winkel. Het spel duurt ong. 1.5 uur
Per deelnemer kost disc golf €7,50 kinderen tot 12 jr. €3,75.
Met grotere groepen is disc golf ook leuk te combineren met de familieschelter puzzeltocht.

 

Voor in de avond zie teamspel Glow in the dark Disc Golf...

Workshop aanvragen

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.