Teambuilding workshop bootcamp

  bootcamp

 Workshop bootcamp is een actieve buitentraining voor het hele lichaam.

Je maakt gebruik van je eigen gewicht en van de elementen in de natuur of dingen die je onderweg tegenkomt.  Denk hierbij aan boomstammen, bankjes etc. Onze locatie ligt vlak bij het bos en een grote zandkuil. Maar ook zijn we omgeven door weilanden.  Dit biedt dus veel mogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om een bootcamp workshop op locatie te geven. 

Tijdens de bootcamp doe je spierverstevigende oefeningen die ervoor zorgen dat je spierkracht toeneemt en je vetverbranding omhoog gaat. Ook train je je uithoudingsvermogen. Ieder op zijn/haar eigen niveau.  Maar belangrijk vooral is dat er ook veel lol is onderling. 

Tijdens deze workshop kunnen we er ook voor kiezen om de onderlinge samenwerking te stimuleren en zo een echt team te smeden. 

Groepen vanaf 10 personen

  • ga sportief gekleed met goede sportschoenen.
  • duur 1-1.5 uur
  • onder leiding van gecertificeerde trainer.
  • mogelijkheid om te douchen na afloop
  • prijs €25.00 pp min 10 pers

 

 

 

Workshop aanvragen

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.