kerstborrel Maathoevekerstborrel met streekpakketten

Kerstborrel met winterbbq en kerstpakketten

Al een invulling voor het eindejaarsfeest? Wij verzorgen uw kerstborrel met heerlijke hapjes op de bbq of zelfs een compleet buffet...

In onze BBQ Barn met stretchtenten voelt u het festival gevoel compleet. Ook bijzonder met de kerstdagen in het vooruitzicht. Sfeerverlichting, vuurkorfen en heerlijke hapjes bereid op de bbq.

Onze koks bereiden de heerlijkste hapjes in een ongedwongen sfeer. Met muziek of zelfs teambuildingsmogelijkheden vooraf  is mogelijk zoals een roofvogelclinic of schapendrijven.

Genieten, bijkletsen, een lekker hapje en vermaak en dan nog met een duurzaam kerstpakket naar huis,    dit alles kan op 1 unieke locatie

Wij verzorgen al jaren kerstpakketten met de producten uit de streek en zijn gegroeid tot een volwaardige vergaderlocatie.

Uw bedrijfsfeest verzorgen wij op maat! Neem gerust even contact op en wij ontzorgen u graag.

 

 

 

Info aanvragen

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.