Streekwinkel-kookstudio de Maathoeve het Proef-Lokaal van streekproducten!

Streekwinkel-kookstudio de Maathoeve 

Voor een Streekpakket op maat, een boerenpizza of boerentapas, in onze streekwinkel kun je gezellig winkelen en even zitten genieten van een kopje koffie of thee.  Uniek is dat er live gekookt wordt in de winkel, dit zorgt voor veel foodbeleving en direct contact met de kok. Ook voor  een klein hapje ter plekke eten of meenemen. In onze vernieuwde winkel kun je (bijna) alles vinden voor uw gezonde maaltijd. Van molenbrood, boerenkaas tot een heerlijk stukje vlees uit de streek. De kok helpt u graag met advies over de diverse streekproducten en maakt graag een mooi pakket op maat... of bereidt voor u een heerlijke pizza.

Ook kunt u tapashapjes bestellen voor uw verjaardag thuis of gewoon een lekker hapje sávonds bij de borrel...Wij cateren ook aan huis, zodat u zelf heerlijk kunt genieten van uw eigen feestje. 

In onze Streekwinkel-Kookstudio kunt ook een kookclinic volgen,o.a.:Een lunchkookworkshop, pizzaworkshop, Italiaans  of een boerentapas kookworkshop 

Wist u dat....

  • Wij voor u koken in onze winkel met onze streekproducten
  • Er  een geschenkpakket is voor elk budget
  • Vrijdag pizzadag is
  • Onze winkel op afspraak open is en als wij de vlag buiten hebben staan 

blokken image

Assortiment

kies wat uit

Bekijk alles

blokken image

Streekpakketten

Prachtige pakketten

Bekijk alles

blokken image

Boerenpizzas

kwaliteit dat proef je

Bekijk alles

blokken image

Tapas

ambachtelijk lekker

Bekijk alles

blokken image

kookworkshops

Kies je workshop!

Bekijk alles

 

Tevens is het mogelijk om met uw groepje een proeverijavond te houden in onze vernieuwde winkel, vraag gerust naar de mogelijkheden. tel: 06 - 33 10 49 50 

Informatie

Openingstijden streekwinkel-kookstudio:

Open op afspraak én wij zijn open als de winkelvlag buiten staat.

Foto's

Foto's van onze streekwinkel-kookstudio

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.