Streekwinkel de Maathoeve Proef-Lokaal van streekproducten

Streekwinkel de maathoeve proef-lokaal van streekproducten

Voor een Streekpakket op maat, een boerenpizza of boerentapas, in onze streekwinkel kun je gezellig winkelen en even zitten genieten van een kopje koffie of thee.  Uniek is dat er live gekookt wordt in de winkel, dit zorgt voor veel foodbeleving en direct contact met de kok. Ook voor  een klein hapje ter plekke eten of meenemen. In onze vernieuwde winkel kun je (bijna) alles vinden voor uw gezonde maaltijd. Van molenbrood, boerenkaas tot een heerlijk stukje vlees uit de streek. De kok helpt u graag met advies over de diverse streekproducten en maakt graag een mooi pakket op maat... of bereid voor u een heerlijke pizza.

Ook kunt u tapashapjes bestellen voor uw verjaardag thuis of gewoon een lekker hapje sávonds bij de borrel...Wij cateren ook aan huis, zodat u zelf heerlijk kunt genieten van uw eigen feestje. 

Zie onze caterpagina: www.maathoeve.nl/catering en vul het bestelformulier in.

 

Tevens is het mogelijk om met uw groepje een proeverijavond te houden in onze vernieuwde winkel, vraag gerust naar de mogelijkheden. tel: 06 - 33 10 49 50 

Informatie

Openingstijden streekwinkel:

Maandag 9.30-13.00 uur
Donderdag , vrijdag , zaterdag 9.30-17.00 uur
Open op afspraak is mogelijk

Foto's

Foto's van onze streekwinkel

Bekijk ons assortiment

Bekijk onze pakketten

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.