Vergaderen in Overijssel? Kom naar De Maathoeve!

vergaderen overijsselVergaderen in Overijssel? Natuurlijk bij De Maathoeve in Heeten! Op onze duurzame vergaderlocatie in Overijssel kunt u met 6 tot 100 personen vergaderen. Door de landelijke en groene ligging kunt u in alle rust veel inspiratie opdoen en zijn er veel mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten. Naast de gastvrijheid en uitstekende faciliteiten kunt u gebruik maken van complete verzorging. Kom vergaderen in Overijssel bij De Maathoeve: dé vergaderlocatie voor een onbezorgde meeting!

Uitstekende faciliteiten – vergaderen in Overijssel

Wanneer u komt vergaderen in Overijssel, dan mag u gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Zo wordt de vergaderruimte exclusief aan één gezelschap verhuurd en zijn er diverse vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een beamer, scherm, flip-over, wifi en een smart TV voor het geven van presentaties.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze eigen parkeerplaats. Indien u met het openbaar vervoer komt, dan is het goed om te weten dat op slechts 1 kilometer afstand van onze vergaderlocatie een bus stopt.

Vergaderen in Overijssel met complete verzorging

Ontdek ook de mogelijkheid van vergaderen met complete verzorging! Proef onze overheerlijke hapjes of ambachtelijke maaltijden, gemaakt van pure duurzame streekproducten. Of u nu wilt ontbijten, lunchen of dineren: bij De Maathoeve wordt u in de watten gelegd!

Onze tip: als aangename onderbreking van de vergadering op onze duurzame vergaderlocatie in Overijssel is het mogelijk om een kookworkshop te volgen.

Overnachten en vergaderen in Overijssel

Combineer het vergaderen in Overijssel met een overnachting in Groepshotel de Maathoeve. Ons groepshotel is geschikt voor 40 personen en voorzien van een royale zithoek met open haard, luxe kookeiland en 15 slaapkamers met eigen sanitair. Wilt u heerlijk ontspannen na een actieve vergadering? Kom dan heerlijk tot rust in de sauna of bij de buitenhaard!

Kies eerst een periode

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over vergaderen in Overijssel bij De Maathoeve? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.