Ontdek ons gezellige groepshotel in Salland-Overijssel

Groepshotel

groepshotel Salland-OverijsselIn ons luxe groepshotel in Overijssel kunt u overnachten met groepen van 20 tot 46 personen verblijven en overnachten. De 15 luxe kamers zijn voorzien van eigen sanitair en zowel als groepsverblijf als B&B te huren. Ervaar samen met uw familie, vrienden en/of collega’s een aangenaam verblijf midden in het gemoedelijke Salland. Ontdek de Sallandse heuvelrug, maak kennis met onze Sallandse streekproducten en geniet van onze gastvrijheid!

Onze boerderijaccommodatie ligt in het coulisselandschap in Overijssel op 10 min afstand tussen de prachtige Hanzestad Deventer en natuurgebied de Sallandse heuvelrug in het prachtige Salland.

Groepshotel in Overijssel voorzien van luxe en comfort

Ons luxe groepshotel voor 46 personen heeft 46 bedden en 15 luxe kamers met eigen sanitair en een sauna. Voor groepen in het weekend en B&B doordeweeks. Kom bij ons onthaasten en geniet van de boerderij en proef de Sallandse streekproducten…wij kunnen uw verblijf compleet verzorgen!

Bekijk de plattegrond van ons groepshotel

Groepshotel overijsselU ervaart het platteland van vroeger met uitzicht op de koeien rondom het verlaagde terras, de boomgaard met appelbomen en uitzicht op de oude boerderij met de leilindes. Compleet met buitenhaard , een sauna, kookeiland, kamers met eigen sanitair, een duurzaam gebouwde accommodatie en heerlijk eten uit de streek maken uw verblijf comfortabel en onvergetelijk.

Rondom het groepshotel liggen kikkerpoelen, pluktuin, dierenweide, speelveld, trampoline, skelters, DiscGolfbaan en een speelschuur met poolbiljart, airhockeytafel, speelzolder, darten en speelhoek voor de kinderen. Ook zijn er op onze boerderij poezen, geiten, kippen, pony’s en konijnen en koeien in de wei.

Ontdek de schoonheid van Salland

Je kunt heerlijk fietsen, wandelen en genieten van het prachtige Sallandse land. Er liggen 15km aan wandelpaden rondom Heeten en het Overijssels kanaal ligt op loopafstand. Ook kunt je gaan zwemmen, schaatsen, ontspannen in beleveniscentrum de Scheg of naar avonturenpark Hellendoorn met hele familie…

Feestje?

Onze groepsaccommodatie is ook ideaal voor een feest met overnachtingen, teambuilding, vergaderen of heisessies… Bekijk ook de mogelijkheden van onze groepsruimte “de Huuskamer”.

Catering

De mogelijkheden:

  • volpension met streekproducten
  • halfpension met streekproducten
  • gedeeltelijke catering door Maathoeve rest zelf verzorgen
  • samen koken met de kok
  • groentepakket en /of zuivelpakket en/of vleespakket/ontbijtpakket
  • drank gekoeld klaargezet
  • zelfverzorging met boodschappenservice van de Spar Slettenhaar 0548-595204

Lees meer over de mogelijkheden

Foto's

Reserveren

Reserveer ons groepshotel

Duurzaam

Als duurzame onderneming met lokale streekproducten, zonnepanelen en warmte pompen nemen wij ook duurzame energie af van Endona het energiepark van Heeten.

Energiepark Endona

Logo Endona

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. '

Graag tot ziens bij De Maathoeve!

Ons groepshotel heeft een A+++ energielabel.

Beschikbaarheid controleren

Reserveren

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.