Trouwlocatie in Overijssel

trouwlocatieGeef elkaar het jawoord op een unieke trouwlocatie in Overijssel: trouwlocatie De Maathoeve! Bij ons trouwt u in een prachtige verbouwde boerderij die ruimte biedt aan 100 personen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om hier met uw gasten te feesten en te overnachten. Door de prachtige natuurrijke omgeving, nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, geniet u van ultieme privacy en rust op de mooiste dag van uw leven!

Onze trouwlocatie in Overijssel: ultieme gastvrijheid

Of u nu op onze trouwlocatie in Overijssel in de boerderij ‘De Huuskamer’ trouwt of een buitenceremonie in de weide houdt, bij De Maathoeve beleeft u ultieme gastvrijheid. De prachtige inrichting, warmhartige sfeer en de aanwezigheid van al uw dierbaren maken uw bruiloft tot een dag om nooit te vergeten.

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een feestje! Vier uw bruidsfeest in ‘De Huuskamer’ of onze nieuwe 'Tuinkamer de Kas'. Unieke locaties waar u luxe, romantiek en onze gastvrijheid hand in hand gaan. 

Ontdek de vele mogelijkheden in de omgeving. Zo is het mogelijk om het kersverse bruidspaar vanaf onze trouwlocatie in Overijssel met de trouwkoets naar Feestzaal Reimink te brengen.

Overnachten en trouwen in Overijssel

trouwlocatieDe Maathoeve beschikt over 15 luxe slaapkamers met privé badkamer. Voor het kersverse bruidspaar toveren wij een slaapkamer om tot droomsuite waar ze samen de huwelijksnacht kunnen doorbrengen. De bruidssuite is voorzien van badkamer met ligbad en sauna om samen na een mooie dag even heerlijk te ontspannen. De volgende dag begint de dag goed met een heerlijk ontbijt waarbij u samen met het gezelschap nog kunt napraten over de mooie dag.

Meer weten over trouwen in Overijssel op De Maathoeve? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen u van harte uitnodigen om op afspraak de accommodatie te bekijken en samen alle wensen door te nemen.

Bekijk de video van onze trouwlocatie in Overijssel

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.