Groepsactiviteiten in Overijssel

groepsactiviteiten overijssel Op zoek naar groepsactiviteiten in Overijssel? Dan bent u bij De Maathoeve aan het juiste adres. Bij ons treft u spannende, gezellige, leerzame, smakelijke en humoristische groepsactiviteiten. Van gezelschapsspellen tot actieve spellen, van teambuildingactiviteiten tot kookworkshops: wij hebben alle ingrediënten in huis voor een leuk groepsuitje met familie, vrienden of collega’s! Ontdek de vele groepsactiviteiten in Overijssel bij De Maathoeve!

Leuke groepsactiviteiten in Overijssel - De Maathoeve in Heeten

Wij bieden diverse gezellige groepsactiviteiten in Overijssel. Denk hierbij aan boerenbingo, de IKHOUDVANHOLLAND-quiz, Skelterpuzzeltocht, Hilarische spellenkist, Maathoeve challenge GPS detective spel of Oudhollandse spellen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van leuke groepsactiviteiten in Overijssel bij De Maathoeve. 

Groepsactiviteiten in Overijssel: diverse workshops

Naast groepsactiviteiten in Overijssel organiseert De Maathoeve ook diverse workshops. Volg bijvoorbeeld een smakelijke kookworkshop Perzisch koken of maak heerlijke boeren tapas gerechten. Liever even een moment ontspannen met gezelschap, dan is de workshop yoga echt iets voor u.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over onze workshops, groepsactiviteiten of het doorgeven van wensen kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Activiteiten

Workshops

Teambuilding

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.