Teambuilding in Overijssel bij De Maathoeve

Bij teambuilding staat de samenwerking centraal, met als doel de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken. En dat kan een ware uitdaging zijn. De Maathoeve helpt u er graag bij. Onze unieke locatie aangevuld met ons organisatorische en creatieve krachten zijn wij in staat om een passende activiteit te organiseren waar de hele groep met plezier aan terug denkt.

Teambuilding bij De Maathoeve in het kort:

  • Persoonlijke aandacht
  • Diverse teambuildingsactiviteiten
  • Halfpension, volpension of catering mogelijk
  • Overnachten in het groepshotel
  • Gelegen in de driehoek Deventer, Zwolle en Almelo

Teambuilding? De Maathoeve biedt diverse groepsactiviteiten

De Maathoeve in het Overijsselse Heeten kan in het kader van teambuilding diverse activiteiten voor u verzorgen. Voor de sportieve collega’s kan het bouwen van een brug een leerzame uitdaging zijn. Gaat u voor een funfactor, dan is schapen drijven of het GPS detective spel misschien iets voor u. Liever een culinaire uitdaging? Dan adviseren we een kookworkshop met onze chefkok.

Enkele succesvolle activiteiten

  • NIEUW: ’t Naoberspel – Samen giet ‘t better
  • Kookworkshop
  • Schapen drijven
  • Bruggen bouwen

Bekijk alle activiteiten

Combineer teambuildingsactiviteiten voor een optimaal resultaat

U wilt dat uw medewerkers of collega's geconcentreerd werken, oog voor detail hebben, volledig op elkaar kunnen bouwen en uitstekend samenwerken. Hoe gaat u dat versterken? Wij adviseren een programma van een aantal activiteiten te maken. Wanneer collega’s overdag een brug hebben gebouwd, kan een kookworkshop een smakelijke en ontspannen afsluiting zijn van de dag. Het gaat om samenwerken, communiceren en uiteraard ook gezelligheid. Een hele uitdaging!

Overnachten bij De Maathoeve in Overijssel

Na een inspannende dag nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. De Maathoeve beschikt namelijk over een groepshotel met 15 luxe kamers met privé sanitair. In totaal kunt u met 40 personen nog even gezellig nagenieten, overnachten en de dag weer goed beginnen met een smakelijk ontbijt.

Lees meer over ons groepshotel

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens bij De Maathoeve!

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.