Ambachtelijk bereide maaltijden, pizza en tapashapjes

Agnes kookt tapasProef ook onze overheerlijke ambachtelijke maaltijden eens! Eerlijke gerechten zonder onnodige toevoegingen met de pure producten uit de streek.

Wij koken met onze koks de heerlijkste maaltijden met de producten uit de streek voor u als gast van ons Groepshotel of van de Groepsruimte. Ook in onze winkel kunt u een bestelling plaatsen voor thuis of op de zaak. Voor heerlijke streek hapjes of een compleet buffet. Deze verzorgen wij ook bij u op locatie.

Wist u dat...

  • Bedrijfscatering tevens tot de mogelijkheden behoort
  • Wij zoveel mogelijk biologische en duurzaam geproduceerde streekproducten gebruiken
  • Wij u graag verrassen met top kwaliteit producten voor een (h)eerlijke prijs
  • Onze maaltijden met passie worden bereid

blokken image

Smulpannen

kies voor het gemak

Bekijk alles

blokken image

Tapas boxen

Om van te smullen

Bekijk alles

blokken image

Streekmenu's

kwaliteit dat proef je

Bekijk alles

blokken image

Boerenlunches

ambachtelijk lekker

Bekijk alles

blokken image

boerenpizza's

vrijdag Pizzadag

Bekijk alles

Over ons

Kok Agnes is gastvrouw, boerin en heeft een 5e jaars koksopleiding gevolgd en bij diverse restaurants in de keuken gestaan. Ook heeft ze jarenlang de traiteur geleid bij een slagerij. Agnes adviseert u graag over de producten van de boerderij en stelt de heerlijkste buffetten samen. Ze kan vertellen over de groei, het productieproces en de bereiding, kortom van zaadje tot maaltijd... Ze is geboren op de Maathoeve en na generaties lang boeren is het roer om, ze vertelt u graag over de ontstaansgeschiedenis van de Maathoeve

Onze maaltijden en tapashapjes zijn:

  • vers en ambachtelijk bereid
  • gezond en puur
  • bereid met de producten uit de streek

Foto's

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.