Zakelijke mogelijkheden bij De Maathoeve in Overijssel

De Maathoeve biedt de perfecte combinatie voor een zakelijk verblijf. Diverse vergaderruimtes, groepsactiviteiten, groepshotel, catering en uiteraard onze gastvrijheid en service. De Maathoeve is dan ook de perfecte locatie voor een vergadering, brainstormsessie of teambuildingsessie.

Onze service gaat een stap verder

Wij bieden niet alleen alle gewenste faciliteiten, wij kunnen u volledig ontzorgen. Terwijl u zich richt op de inhoud van de vergadering of training, zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Of dit nou een groepsactiviteit, lunch of diner, of een overnachting is, het zal u aan niets ontbreken. Ervaar zelf de gastvrijheid bij De Maathoeve!

Wist u dat...

  • Wij beschikken over diverse vergaderruimtes
  • Wij u volledig kunnen ontzorgen op gebied van catering en groepsuitjes
  • Bedrijfscatering tot de mogelijkheden behoort
  • Wij voornamelijk biologische en duurzaam geproduceerde streekproducten gebruiken
  • Duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat
  • Het ook mogelijk is om te overnachten in ons groepshotel

Reserveer ons groepshotel

Kies eerst een periode

Bekijk onze mogelijkheden

Vergelijk vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderlocatie

Teambuilding

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.