Ontdek onze groepsruimtes

Groepsruimte de Huuskamer 10-100 pers
groepen

Groepsruimte de Huuskamer 10-100 pers

Historische boerderij verbouwd tot modern landelijke zaal met veel sfeer. Geschikt voor vergaderingen, familiedagen, workshops, educatie of reünies van 10-100 personen. De horeca wordt door de Maathoeve verzorgt.

Living van ons Groepshotel 10-40 pers
groepen

Living van ons Groepshotel 10-40 pers

Modern industrieel landelijk ingericht  en geschikt voor groepen van 10-40 personen, met zithoek en lange tafels en kookeiland. Deze ruimte is te huur bij geen bezetting Groephotel. Geschikt voor vergaderingen, (kook)workshops, proeverijen

NIEUW: Kas de Tuinkamer 10-40 pers
groepen

Kas de Tuinkamer 10-40 pers

De glazen kas met pantry, beeldscherm en toiletruimte is een prachtige ruimte waar u midden in de natuur (verwarmt) kunt verblijven. De fantastische ruimte is geschikt voor een vergadering, workshop , high tea, lunch of diner. De kas wordt per uur verhuurd en de horeca wordt door de Maathoeve verzorgt. De tuinkamer is geschikt voor 10-40 personen

Proeflokaal 5-15 pers
groepen

Proeflokaal 5-15 pers

Een bijzondere plek tussen de streekproducten met de sfeer van de oude gebinten en geschikt voor groepjes tot 15 personen om te lunchen, te brainstormen, voor een overleg of proeverij of workshop. Horeca wordt door de Maathoeve verzorgt.

BBQ Barn in festival stijl 10-70 pers
groepen

BBQ Barn in festival stijl 10-70 pers

Een overkapte open ruimte, voorzien van toiletruimte en bar en biertafels welke uitermate geschikt is voor een BBQ, een familiedag of met je team een teambuildingsopdracht te maken… De Maathoeve verzorgt hierin de horeca.

Partytent te huur 8m x 8m €125,- per dag
groepen

Partytent te huur 8m x 8m €125,- per dag

Lekker zitten onder een afdak met de sfeer van een festival!

  • Te huur bij Groepshotel
  • Te huur bij Groepsruimtes
  • Te huur voor uw feestje thuis

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.