Catering bij groepshotel De Maathoeve in Overijssel

groepshotel OverijsselGroepshotel De Maathoeve is niet zomaar een groepsaccommodatie in Overijssel. Bij De Maathoeve gaan luxe en comfort perfect samen met gastvrijheid en het boerderijleven. In onze streekwinkel kunt u terecht voor de lekkerste streekproducten of complete maaltijden. Of u nu verblijft in groepshotel De Maathoeve op basis van volledige verzorging of juist graag zelf wilt koken, alles is mogelijk.

Onze mogelijkheden in het kort:

  • Volpensioen
  • Halfpension
  • Gedeeltelijke catering
  • Kookworkshops
  • Boodschappenservice

Catering bij De Maathoeve

Gastvrouw en chefkok Agnes heeft een koksopleiding gevolgd en vele jaren ervaring opgedaan in restaurants. Deze ervaring deelt ze graag met haar gasten door de lekkerste gerechten te bereiden. Of u nu zin heeft in een stampot, uitgebreid buffet, boerenpizza of gezellige barbecue, alles is mogelijk.
Houdt u van een uitdaging? Reserveer dan een kookworkshop en maak samen met Agnes en haar team een heerlijke maaltijd klaar.
Wist u al dat het ook mogelijk is om een high tea of borrelhapjes te bestellen? Laat u even helemaal in de watten leggen en geniet van een ontspannen en smakelijk verblijf bij De Maathoeve!

Boodschappenservice

Geen tijd om boodschappen te doen? Dan doen wij dat graag voor u! Bij ons kunt u diverse zuivel-, groente- en ontbijtpakketten bestellen. Heeft u nog bijzondere wensen of een boodschappenlijstje al klaarliggen, laat het ons dan weten. Wij zorgen dat alles voor aankomst al klaarstaat en de (fris)dranken gekoeld staan.

Spar Slettenhaar bezorgt de boodschappen in het groepshotel  en neemt houdbare onaangebroken artikelen gratis retour. Bestel rechtstreeks met Spar Slettenhaar :
0548-595204
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens bij De Maathoeve!

Nog meer mogelijkheden

Download nu onze informatieflyers en bekijk wat we u nog meer kunnen bieden.

 

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.