Ambachtelijk bereide maaltijden, pizza en tapashapjes

Informatie

buffetProef ook onze overheerlijke ambachtelijke maaltijden eens! Eerlijke gerechten zonder onnodige toevoegingen met de pure producten uit de streek.


Wij koken met onze koks de heerlijkste maaltijden met de producten uit de streek voor u als gast van ons Groepshotel of van de Groepsruimte. Ook in onze winkel kunt u een bestelling plaatsen voor thuis. Voor heerlijke streek hapjes of een compleet buffet. Deze verzorgen wij ook bij u op locatie.


Kok Agnes is gastvrouw, boerin en heeft een 5e jaars koksopleiding gevolgd en bij diverse restaurants in de keuken gestaan. Ook heeft ze jarenlang de traiteur geleid bij een slagerij. Agnes adviseert u graag over de producten van de boerderij en stelt de heerlijkste buffetten samen. Ze kan vertellen over de groei, het productieproces en de bereiding, kortom van zaadje tot maaltijd... Ze is geboren op de Maathoeve en na generaties lang boeren is het roer om, ze verteld u graag over de ontstaansgeschiedenis van de Maathoeve

Onze maaltijden en tapashapjes zijn:

  • vers en ambachtelijk bereid
  • gezond en puur
  • bereid met de producten uit de streek

Foto's

Bekijk hier de assortimentslijst Buffetten

Bekijk hier de tarieven voor catering

Bekijk hier onze boerenpizza's en tapashapjes

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.