Schilderen, panelen schilderen

schilderworkshopsSchilderen met Bertina

Wilde je altijd al leren schilderen? Of wil je je schildertechnieken verbeteren? Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.ᅠ Geef je eens op met je vriendinnenclub, collega's of familie!

Tijdens deze schilder workshop, maak je een prachtig acryl schilderij. Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina neemt ook voldoende voorbeelden mee en geeft stap voor stap adviezen. Je schildert met acrylverf op een 4 cm dikᅠdik canvas doek (binnenshuis)ᅠof Steigerhout (voor buiten).

Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

Deelname: vanaf 6 personen
Kosten en tijd: vanaf 35,00 euro per persoon:ᅠ(40x 40 cm) 3 uur

Nieuw Mannenschilderworkshop: pimp je eigen bierflesopener. (leuk voor in de man cave) P.o.a.

Workshops zijn inclusief:

  • 2x koffie of thee met een gebakje
  • 2x streekhapje
  • 1x landwinkeldrankje

schilderworkshop met streekmaaltijd of boerenlunch mogelijk p.o.a.

Workshop aanvragen

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.