archery tag germaans batle Germaans shoot out spel - Archery tag

Germaans shoot out spel wordt gespeeld met 2 teams tegen elkaar, met een knipoog naar het Germaans verleden. Heeten is immers van oudsher een germaanse nederzetting....

Het spel is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog, de pijlen zijn voorzien van een foamtops om elkaar zonder pijn of blauwe plekken te raken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers.

Net als in de Germaanse tijd kun je je krachten meten en je stam verdedigen en val je de Romeinen aan!

Een Germaanse veldslag kan worden gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle krijgers van de andere partij af te schieten. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de krijgers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden.

 Een gaaf en uitdagend spel, niet voor watjes! Wees een echte krijger en laat zien wat je waard bent... 

Idee om na het spel de honger te stillen, denk aan een echte BBQ of het Germaans oermenu met echte stukken vlees en oerbrood.

  • duur: ong 1.5- 2 uur 
  • prijs: € 17,50 per persoon
  • spelers vanaf 16 jaar
  • vanaf 10 personen

Workshop aanvragen

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.