Kan Jam Disc spel

kan jam

Kan Jam is een Disc Golf spel voor binnen en buiten
Het spel wordt gespeeld met 2 tonnen die circa 15 meter uit elkaar staan. Je speelt in teams van twee waarbij je teamgenoot aan de overkant bij de andere “Kan” staat. De meeste punten krijg je als je de frisbee direct in de ton werpt. Maar ook voor het alleen raken van de ton met de frisbee krijg je punten. Ziet je medespeler bij een worp dat de frisbee de ton niet gaat raken? Dan mag je teammaat de frisbee een “tikkie” in de goede richting te geven. Of de frisbee in de ton te dunken (“Jam”). Zo kun je als team bij een mindere worp door samenspel toch punten scoren.


De Spelregels
KanJam - de basisregels.
KanJam word gespeeld met twee speciale gerecyclede tonnen die circa 15 meter uit elkaar staan. De KanJam regels zijn eenvoudig:
• Bij beide tonnen staan 2 spelers, van ieder team 1.
• Het team dat het eerst 21 punten bij elkaar heeft gescoord, heeft gewonnen
• Het team dat de frisbee in 1 keer in de ton werpt (via gleuf of via bovenkant), wint direct (instant win). Door middel van een zogenaamde Bucket (frisbee gaat via medespeler in de ton) kun je 3 punten scoren. Met een Deuce (frisbee komt tegen ton aan maar gaat er niet in, krijg je 2 punten. Een punt is te verdienen door via medespeler de ton te raken (dit heet een Dinger).
• Overigens moet je precies op 21 punten uitkomen. Met een 20-0 voorsprong is er dus nog niets beslist en blijft het nog spannend!


Duur ong. 1 uur
Minimaal 8 personen
Prijs €2.50 per persoon

 

.Workshop aanvragen

Neem contact met ons op

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Maathoeve is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u nochtans iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.